SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

O yolu kullananlar dikkat!

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 19:36 'de eklendi.

Torbalı Vergi Dairesi’nin önünde bulunan ve otopark olarak kullanılan boş alanda her gün çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geliyor. Park edilen araçlar nedeniyle yolu göremeyen sürücülerin sebebiyet verdiği kazalar için çözüm bekleniyor.

TORBALI’DA meydana gelen trafik kazalarının oranını en aza indirilmesine yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri günün her saatinde devriyeler atıyor. Yapılan kontrollerle trafikte keyfi hareketler yaparak kazalara davetiye çıkaran sürücülerin önüne geçiliyor. Ayrıca araç geçişlerinin uygun olmadığı ve sıklıkla kazaların yaşandığı kavşaklar da trafiğe kapatılıyor. İlçede kazaların önüne geçilmesi adına çalışmalar devam ederken, hatalı park edilen araçlar kazalara davetiye çıkarıyor.

ESKİ sanayi sitesinin yıkılmasının ardından otopark olarak kullanılmaya başlanılan Torbalı Vergi Dairesi’nin önündeki alanda her gün trafik kazası meydana geliyor. Alana bağlı olan yolları kullanmak zorunda kalan araç sürücüleri park edilen araçlardan dolayı yolların kesiştiği noktalardan gelen araçları göremiyor. Yolun her yerine park edilen araçlardan çevresini göremeyen araç sürücüleri, bir anlık dikkatsizlikleri nedeniyle bölgede her gün çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geliyor. Aynı zamanda köy dolmuşlarının da durağı olan bölge, çarşıdaki işlerini halletmek için gelenlerin araçlarını bırakmasıyla birlikte işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı.

HER gün kazaların yaşandığı güzergahta semt pazarlarının kurulduğu günlerde çile iki katına çıkıyor. Yaşanan trafik kazalarından dolayı büyük endişenin yaşandığı bölgede bilinçsizce park edilen araçların sebebiyet verdiği kazaların önüne geçilmesi adına bir çalışma yapılması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.