SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

O, Torbalı’da sanayi sitesinin tek kadın oto yıkamacısı!

Bu haber 05 Şubat 2021 - 10:12 'de eklendi.

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde oto yıkama dükkanı açan ve sanayi sitesinde kadın yıkamacı olarak tek olan Dilek Geçer, “Kadınlar çok güçlüdür. Akıllarına koydukları her işi de yaparlar. O yüzden hayallerinin peşinden koşsunlar” mesajını verdi.

GÜNDE ortalama 10 ile 15 arasında otomobil yıkayan Geçer, eşi ile birlikte çalışıyor. Müşterilerin ise sanayide kadın oto yıkamacı ile ilk karşılaşmadaki şaşkınlıkları dikkatlerden kaçmıyor. Araçlarını yıkanması için getiren vatandaşalar, kadın oto yıkamacının erkeklere oranla daha titiz ve düzenli yıkamasından gayet memnun olduklarını dile getirdi.

‘MÜŞTERİLERİM İLK GÖRDÜĞÜNDE ŞAŞIRIYORLAR’

İKİ çocuk annesi 35 yaşındaki Dilek Geçer, sanayi havasını ve atmosferini sevdiğini belirterek Dilek Geçer, “Müşterilerim ilk gördüğünde şaşırıyorlar. Sanayide bir kadın, oto kuaförde bir kadın. Şaşırıyorlar, daha sonrasında kadınlar daha titiz olduğu için memnun kalıyorlar. Bir sıkıntı yaşamıyorum. Çok güzel tepkiler alıyorum. Karşılıklı memnunuz” şeklinde konuştu.

“KADINLAR GÜÇLÜDÜR, ÇOK GÜÇLÜDÜR”

HEMCİNSLERİNE seslenen ve onlardan her daim güçlü olmalarını isteyen Geçer, şunları söyledi: “Kadınlar güçlüdür, çok güçlüdür. Akıllarına koydukları her işi de yaparlar. O yüzden herkes hayalinin peşinden koşmalı, keyif aldığı işi yapmalı.”

‘YIKAMAYA FARKLILIK KATTIĞI İÇİN TEMİZ VE DÜZENLİ OLUYOR’

KENDİ aracını ve dükkanına gelen müşterileri Geçer’in dükkanına yönlendirdiklerini, memnun olduklarını dile getiren sanayi esnafı Birlik Oto sahibi Çetin Turan, “Esnaf arkadaşımız kadın, titiz ve düzgün temizliğinden dolayı araçlarımızı devamlı yönlendiriyoruz. Kendi araçlarımız ve müşteri araçlarını yönlendiriyoruz. Kadın eli değmesi yıkamaya farklılık kattığı için temiz ve düzenli oluyor. Bundan dolayı gayet mutluyuz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.