SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

O artık bir lider!

Bu haber 10 Nisan 2023 - 6:01 'de eklendi.

İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig Play-off gruplarında Bölgesel Amatör Lig’e çıkma mücadelesi veren Torbalıspor, deplasmanda karşılaştığı Halilbeyli 1979 Spor’u Azat’ın golüyle 1-0 yendi ve liderlik koltuğuna oturdu

BU yıl İzmir Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçirerek play-off’lara kalmayı başaran Torbalıspor, bugün Bölgesel Amatör Lig’e çıkma yolunda önemli bir maça çıktı. Kemalpaşa Halilbeyli Sahası’nda Halilbeyli 1979 Spor ile karşılaşan Torbalıspor, oldukça etkili bir oyun ortaya koyarak Azat ile bulduğu golle üç puana ulaşmasını bildi. Aldığı bu galibiyetle puanını 13’e yükselterek liderlik koltuğuna oturan Torkos’un, en yakın takipçisi olan Asarlık Gençlikspor ile arasında 2 puan fark bulunuyor. Galibiyetin ardından ilçeye dönen Torkos, yarından itibaren haftaya 7 Eylül Stadı’nda karşılaşacağı Güzeltepe Gençlik maçının hazırlıklarına başlayacak.

İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Ligi Play-off B Grubu’nda şampiyonluğun favorisi konumunda bulunan temsilcimiz Önündeki iki maçtan da üç puan alarak grubu lider tamamlamayı ve doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hedefliyor. Konuya ilişkin konuşan kulüp başkanı Batuhan Arslan, “Her ne kadar avantajlı bir konumda bulunuyorsak da önümüzde zorlu iki maçımız daha var. Bunlardan birisini evimizde birisini deplasmanda oynayacağız. Dolayısıyla takımımızın moral desteğine ihtiyacı had safhada. Haftaya evimizde oynayacağımız Güzeltepe Gençlik maçında Torbalıspor taraftarlarını statta takıma destek olmaya çağırıyoruz. Buradan alacağımız moral gücü bize deplasmanda oynayacak olduğumuz ve play-off gruplarının son karşılaşması olan Güzelbahçe Belediyespor maçında çok lazım olacak” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.