SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Nükhet Duru, Cumhuriyet Balosu’nda sahne aldı

Bu haber 30 Ekim 2018 - 14:43 'de eklendi.

Sanatçı Nükhet Duru, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Güney Kaliforniya’da Türk Amerikan Derneği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Balosu’nda, Amerika’da yaşayan Türk vatandaşlarıyla birlikte kutladı.

Nükhet Duru, bir süredir devam eden Amerika turnesinin ikinci ayağında, Güney Kaliforniya’da verdiği konser verdi.

Türk-Amerikan Derneği’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Cumhuriyet Balosu’nda sahne alan Duru, bir şarkısının Atatürk ile ilgili bir filmde kullanılmış olmasından gurur duyduğunu belirterek, “Cumhuriyet’in 95’inci yılı kutlu ve mutlu olsun” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Los Angeles Başkonsolosu Can Oğuz’un ev sahipliği yaptığı baloda, Nükhet Duru’yu dinlemeye gelen yüzlerce kişi keyifli bir akşam geçirdi.

Sanatçı, ABD konserlerine 3 Kasım’da  Teksas eyaletine bağlı San Antonio’da devam edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.