SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Nüfus’ta yoğunluk yeniden zirve yaptı

Bu haber 21 Aralık 2021 - 1:43 'de eklendi.

Torbalı İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde kimlik ve ehliyet yenileme işlemleri nedeniyle oluşan yoğunluk yeniden zirve yaptı. Kuruma her gün yaklaşık 300 kişi gelerek işlem yaptırmak için sıra bekliyor

YENİ çipli kimlik sistemine geçilmesiyle birlikte Hükümet Konağı ikinci katında vatandaşlara hizmet veren Torbalı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne kimlik yenileme işlemleri için gelenlerin sayısı, günlük 300 kişinin üzerine çıktı. Kuruma İzmir’in merkezi ilçelerinde yaşayan vatandaşlar da gelerek kimlik yenileme işlemleri yaptırmalarıyla yoğunluk artarken, aralık ayında kimlik ve ehliyet yenilemek isteyen vatandaşlar, Torbalı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne adeta akın etti.

MERKEZDE bulunan nüfus müdürlüklerinde yoğunluk nedeniyle ilçeye gelen vatandaşlar ile birlikte kurumun yaptığı yenileme işlemi yaklaşık 300 kişiye kadar yükseldi. Özellikle kimlik ve ehliyet yenileme işlemlerinin bu yıl biteceği endişesini yaşayan vatandaşların geldiği kurumda, yoğunluğun ocak ayına kadar sürmesi bekleniyor. Kurum yetkilileri, kimliklerini yenilemeyenlerin 2023’e kadar, ehliyet içinde 2021’in sonuna kadar süresi olduğunu ifade ederek vatandaşları bilgilendirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.