Oto tamir ve bakım üzerine hizmet verecek olan Nokta Oto Servis, ilçe halkının arızalanan ve bakım isteyen araçlarını tamir edecek. Torbalı’nın tanınmış simalarından olan Serkan Yılmaz ile Fatih Gani’nin ortaklaşa açtığı mekan, ilk günlerinden itibaren tamir edilmek isteyen araçlarla doldu taştı.
KÜÇÜK yaşlardan itibaren oto tamir bakım işinde olan Fatih Gani ile ilçenin tanınmış simalarından olan Serkan Yılmaz’ın ortaklaşa açtığı işletme büyük ilgi görüyor. 5540 Sokak’ta bulunan 200 metrekarelik dükkanda hizmete açılan işletmede, araç tamir ve bakım, hasarlı araçların tamiri, vize öncesi bakım işleri yapılacak. Nokta Oto Servis, güçlü kadrosu ve 12 kişilik profesyonel ekibi ile Torbalı halkının arızalanan veya bakım isteyen otomobillerine yeniden hayat verecek. İşletmelerinde aynı anda birden fazla aracın tamir edilebildiğini söyleyen Fatih Gani, her türlü teknik ekipman ve araç-gerece sahip olduklarını ve araçları kısa zamanda tamir ederek veya bakımı yaparak müşteriye teslim ettiklerinin altını çizdi.
‘MÜŞTERİ ODAKLI YAKLAŞIM, UZMAN ÇÖZÜMLER, DÜRÜST TAVSİYELER’
NOKTA Oto Servis’in sahiplerinden Serkan Yılmaz, “Müşteri memnuniyetine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin tamir olan araçlarından memnun kalmaları, buradan yüzlerinde gülümseme ile ayrılmaları bizim en önemli hedefimiz. Tüm kadromuz bu konuda eğitim aldı” dedi. Binek ve hafif ticari araçlar konusunda hizmet verdiklerini ve servis konusunda da iddialı olduklarını belirten Yılmaz, “İşletmemizde, ileri teknoloji arıza tespit cihazları ile arızaları belirleyerek, en ekonomik şekilde onarım yapıyoruz. Yani teknolojinin tüm imkanlarından faydalanıyoruz. Alanlarında eğitimli ve uzman kadromuz ile müşterilerimizin tüm sorunlarına en hızlı şekilde çare olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
PROFESYONEL HİZMET
OTOMOTİV sektörü her geçen gün kendini yenilerken yeni çıkan araba modellerindeki aksamların tamiri ise oldukça meşakkatli bir iş haline geldi. Arabadaki teknoloji, oto bakım ve tamir sektörüne de sıçramış durumda. Teknolojiye ayak uyduramayan işletmelerin müşteri sayısında da büyük düşüş yaşanıyor. Torbalı’da yeterli ekipmana sahip olamayan işletmeler zaman içerisinde kepenk kapamak zorunda kalıyor. İlçedeki birçok araç sahibi de İzmir’deki profesyonel hizmet veren işletmeleri tercih ediyor. Ancak, sürücülerin artık İzmir merkezine gitmesine gerek kalmadı. Ancak Torbalı’nın bu makûs tarihi son buluyor. Uzun yıllar boyunca otomotiv alanında oto bakım sektöründe bulunan Fatih Gani ve Serkan Yılmaz, ilçedeki bu eksikliği gidermek adına önemli bir yatırım gerçekleştirdi. CEMİL ZEYBEKER
Tüm marka ve modellerdeki araçların bakım onarımı ve arıza tespitini yaptıklarını anlatan Fatih Gani, “Ayrıca, yol yardımı ve çekici hizmeti de veriyoruz. Müşterilerimiz 7 gün 24 saat boyunca bize ulaşabilir” şeklinde konuştu.
















