SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Nif Dağı’ndaki kazı çalışmalarının 17. yılı kutlandı

Bu haber 05 Eylül 2022 - 1:43 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Nif Dağı kazısının 17. yıldönümü zeybek gösterisi ile kutlandı. Torbalı Nif Dağı Kazı Evi Bahçesi’nde Küçük Eller Halk Müziği ve Vişneli Halk Oyunları Topluluğu gösteri yaptı.

KENT tarihinin gün ışığına çıkarılması çalışmaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de desteklediği Nif Dağı Kazı çalışmalarının 17. yıldönümü etkinlik ile kutlandı.

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü İzmir Nif Dağı Kazısı Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte Küçük Eller Halk Müziği ve Vişneli Halk Oyunları Topluluğu muhteşem bir gösteri gerçekleştirdi.

ZEYBEK gösterisine kazıların sürdüğü köylerde yaşayan vatandaşlar da katıldı. Etkinlik sonunda kazı başkanlığı gösteri yapan ekibe çiçek takdim etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.