SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Newesta Estetik’ten bayrama özel yüzde 70’e varan kampanya

Bu haber 08 Nisan 2024 - 1:52 'de eklendi.

Torbalı’daki Ertuğrul Dörtyol’da 6 yıldır hizmet veren Newesta Estetik ve Güzellik Merkezi, Ramazan Bayramı’na özel büyük bir kampanya düzenledi.

ERTUĞRUL Dörtyol Karaca mağazasının üstünde faaliyet gösteren Newesta, Torbalılı bayanların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Zeynep Taş tarafından işletilen mekânda, lazer epilasyon, heykeltraş, bölgesel incelme, microblanding, cilt bakımı gibi birçok alanda hizmet veriyor. Deneyimli firma, şimdi de bayrama kadar %70’e varan indirimler uyguluyor.

KAMPANYALAR

ZEYNEP Taş, “Yeni nesil diode lazer ile tüm vücut epilasyon 10 seans 2 bin 699 TL (istediğiniz bir bölge hediye) alıyoruz. Yine bayrama özel Hydrafacial derinlemesine cilt bakımı 599 TL ücret belirledik. Yanında güneş koruyucu da hediye veriyoruz” dedi.

BİZİ ARAYIN

GENÇ işletmeci Zeynep Taş, tüm bayanların bu fırsatı kaçırmamalarını istedi. Bilgi almak isteyenlerin ise 0 553 887 87 77 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

 

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.