SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Newesta Estetik, bu cihaz ile 8 seansta kıl ve tüylere son verecek

Bu haber 09 Nisan 2024 - 7:53 'de eklendi.

Torbalı’daki Ertuğrul Dörtyol’da hizmet veren Newesta Güzellik ve Estetik Merkezi, ilçede tek olan lazer epilasyon cihazını getirerek, bayanlara hizmet vermeye başladı. Deneyimli firma, bu cihazı kullanan bayanlara da büyük indirim uygulamaya başladı.

NEWESTA, ilçede tek olan lazer epilasyon cihazı Black İce Diode’yi makine ekipmanlarının arasında aldı. En açık renkli ve ince kıllarda veya tüylerde bile etkili olan bu cihaz ile 8 seansta bitme garantili olarak hizmet veriyor.

GENÇ ve deneyimli işletmeci Zeynep Taş, yaptığı açıklamada, “Black İce Diode lazer epilasyon cihazını kullanan bayanlarımız, tanıtım amaçlı 7.500 TL yerine sadece 3.500 TL ücret belirledik. Tüm bayanlarımızı bekleriz” dedi.

TAŞ, tüm bayanların bu fırsatı kaçırmamalarını istedi. Bilgi almak isteyenlerin ise 0 553 887 87 77 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.