SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Newesta, deneyimli kadrosuyla göz dolduruyor

Bu haber 10 Ocak 2024 - 0:33 'de eklendi.

Torbalı’daki Ertuğrul Dörtyol’da 7 yıldır hizmet veren Newesta Estetik ve Güzellik Merkezi, deneyimli ekibiyle göz dolduruyor. Firmanın son düzenlediği kampanyalar ise ses getirecek cinsten…

KARACA mağazasının üstünde faaliyet gösteren Newesta, Torbalılı bayanların uğrak yeri olmaya devam ediyor. Zeynep Taş tarafından işletilen mekanda, lazer epilasyon, heykeltıraş, bölgesel incelme, microblanding, cilt bakımı gibi birçok alanda hizmet veriyor. Deneyimli firma, şimdi de yeni nesil diode lazer ile tüm vücut epilasyon, 9 farklı cihaz ile 9 farklı uygulamayla incelme paketi, selülit terapi kampanyaları düzenliyor.

BU KAMPANYALAR FARK YARATIR

Yeni nesil diode lazer ile tüm vücut 12 seans lazer epilasyon fiyatını 3.500 TL’ye çeken Newesta, ayrıca bu paketten faydalanan herkese 700 TL’lik hediye çeki de veriyor. Bir diğer kampanya ise 12 seans G5 selülit terapi sadece 1.500 TL olarak fiyat belirleyen firma, bu selülit terapilerin her seansının 30 dakika sürdürdüğü ifade edildi. İşletmeci Zeynep Taş, öte yandan İzmir’de ilk olan zayıflama (incelme paketi) seçeneği sunduklarını ifadee etti. Taş; “9 farklı cihaz ile 9 farklı uygulama gerçekleştiriyoruz. Toplamda 60 seans süren paket 6000 TL yerine sadece 3.999 TL bir fiyat belirledik” dedi.

BİZİ ARAYIN

GENÇ işletmeci Zeynep Taş, tüm bayanların bu fırsatı kaçırmamalarını istedi. Bilgi almak isteyenlerin ise 0 553 887 87 77 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.