SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Neta Energy görkemli açılış töreniyle hizmete girdi

Bu haber 06 Ocak 2024 - 0:44 'de eklendi.

Torbalı Mahallesi 5161 Sokak üzerindeki yerinde hizmet hayatına başlayan Neta Enegy, görkemli açılış töreniyle resmen faaliyetlerine başladı. İşletmenin açılış kurdelesini Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun ile MHP İlçe Başkanı Veli Kaçar birlikte kesti. İlçede bu kadar geniş kapsamlı başka bir firma olmazken, faaliyetlerini geniş bir hizmet alanıyla sürdürecek.

TORBALI merkezli elektrik, enerji, taahhüt ve mühendislik şirketi olan Neta Energy açıldı. Yenilikçi ve deneyimli bir kadroya sahip olan şirket, enerji sektöründe projeler geliştirmekte ve elektrik enerji taahhüt işleri sunacak. Talip Göltekin ve Ömer Nelik’in kurucu ortağı olduğu firmada, yenilebilir enerji sistemleri, enerji danışmanlık hizmetleri, endüstriyel solar sistemleri, arazi tipi solar sistemleri, akülü güneş enerji sistemleri, panel yıkama sistemleri, mühendislik hizmetleri, proje taahhüt müşavirlik, işletme sorumluluğu hizmetleri, ag-og elektrik işleri, enerji nakil işleri, fabrika tesisat işleri, yıldırımdan koruma sistemleri, otomasyon işleri ve vinç hizmetleri konusunda faaliyet gösterecek.

NETA Energy’de ayrıca beton trafo direği, hücre modüller dağıtım merkezi, kompakt köşk, demir trafo direği, alçak gerilim ana dağıtım panosu, fabrika iç tesisat, otomasyon sistemleri, kuru tip trafo ve paratoner işleri de başarıyla yapılacak.

İŞLETME ortaklarından Ömer Nelik, 2016 yılından itibaren elektrik enerji projelerindeki teknik gücü ve elektrik elektronik mühendisliği uzmanlığıyla şirketin teknik yeterliliğini sağlamaktadır. Talip Göltekin ise, 2005 yılından bu yana edindiği iş deneyimleri yüksek gerilim – orta gerilim – alçak gerilim – fabrika iç tesisat – yıldırım korunma tesisleri – yenilebilir enerji tesisleri – jeotermal tesisleri – gibi birçok elektriksel projelerde görev üstlenmiş ve operasyonel süreçlerin etkin bir şekilde yönetiminden sorumlu olduğu belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.