SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Nesta Mobilya ve Vural Balıkçılık güçlerini birleştirdi

Bu haber 28 Temmuz 2022 - 0:48 'de eklendi.

Balık ve deniz ürünleri satışı, pişirme ve yeme-içme hizmeti veren, Torbalı’nın en tanınmış balıkçısı olan Vural Balıkçılık, uyku ürünleri alanındaki tecrübesiyle Torbalı tüketicisinden tam not alan Nesta Mobilya ile yatak ve Uyku ürünleri üzerine yeni bir iş ortaklığı kurdu.

VURAL  Balıkçılık adına düşüncelerini dile getiren Emekli Öğretmen Öner Vural, “Eğitimcilik hayatımın ardından oğullarım Abbas ve Gökçe ile birlikte kurduğumuz Vural Balıkçılık ile hemşerilerimize sunduğumuz en taze ve en leziz bağlık ve deniz ürünleriyle sofralarında yer aldık, kaliteli hizmet anlayışımızla sizlerden kazandığımız güveni hiç bir zaman boşa çıkarmadık, çıkarmayacağız da. Sofralarınızdan sonra şimdi de yaşam alanlarınızdaki mutluluklara talibiz diyen Vural, “Kıymetli hemşerilerimizi rahat ettirecek konforlu ürünlerle yaşam alanlarınıza mutluluk katmaya geldik” dedi. Hali hazırdaki Kazım Dirik Caddesi No 82 adresindeki Yataş Puffy mağazamıza tüm müşteri ve hemşerilerimizi kahve içmeye beklediklerini ifade etti.

NESTA Mobilya adına konuşan Ahmet Dinler ise, böylesine saygın bir aile ve köklü bir firmayla kurdukları iş ortaklığından dolayı çok mutlu olduklarını, ileriye dönük iş  projeleriyle daha da heyecanlandıklarını söyledi. Sözlerine devam eden Dinler, “Sektörün güçlü markalarıyla tüm İzmir’i kapsayacak bir planlama ile hedefledikleri lokasyonlar da açacakları mağazalarla en iyi ürünleri, en iyi fiyatlarla tüketicilerle buluşturup, sahiplenecekleri kulvarda İzmir’in en çok beğenilen ve tercih edilen zincir mağazası olmak istiyoruz” dedi.

ÖNER Vural ve Ahmet Dinler, VD Mağazacılık olarak, Torbalı Yataş Puffy mağazası yansıra, Bayram sonrası Şirinyer’de hizmete açtıkları Konfor Yatak mağazasıyla birlikte yıl sonuna kadar hedefledikleri lokasyonlarda 2-3 yeni mağaza daha  açmayı planladıklarını ve bu yönde ki çalışmalarına  devam ettiklerini belirttiler. Yaşanan tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen “Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz Ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. Yaşamak demek çalışmak demektir.’’ Yüce Atatürk’ün bu sözlerini kendilerine ilke edindiklerini ve yaşam için durmadan çalışacaklarını ve ülke ekonomisine katma değer sağlayarak yeni istihdamlar açacaklarını ve güzel İzmir’in en güçlü perakendecilerinden olacaklarını söylediler.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.