SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Nedim Yarıcı’ya AK Parti rozeti

Bu haber 21 Şubat 2024 - 0:24 'de eklendi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti’ye sürpriz katılımlar devam ediyor. Torbalı’nın sevilen, saygın iş insanlarından olan Nedim Yarıcı, AK Parti’ye üye oldu.

YARICI’NIN parti rozetini AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya takarken, ilk tebrik eden isim Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar oldu.

AK PARTİ’YE HER KESİMDEN BÜYÜK DESTEK

AK PARTİ’NİN yeni katılımlarla gücüne güç katmaya devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Torbalı Belediye Başkan Adayı Özgür Erman Çağlar, “Partimize her kesimden hemşehrilerimizin yoğun teveccühü devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana milletle gönül bağını hiç koparmayan AK Parti, her zaman milletimizin ortak sesi olmuştur, kapısı her kesimden vatandaşımıza daima açık olmuştur. Partimize üye olarak ailemize katılan son isim Nedim Yarıcı oldu. Kendisine bir kez daha aramıza hoşgeldiniz diyorum. Torbalı’da 30 bine yaklaşan üye sayımızla her geçen gün güçlenerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.