SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ne altın, ne borsa, en iyi yatırım arsa!

Bu haber 29 Eylül 2023 - 7:57 'de eklendi.

Torbalı halkının ‘Tugi’ adıyla tanıdığı Turgay Özer’in sahibi olduğu emlak firması şimdiye kadar binlerce kişiye bahçe ve arsa sattı. Yaklaşık 5 yıldır sektörde olan Tugi Emlak’ın sahibi Özer, yeni projeleriyle ilçe halkının yanı sıra çevre ilçelerden de yoğun ilgi görüyor.

ÇAPAK ile Bozköy Yazıbaşı yolu üzerinde ofisi bulunan Turgay Özer şimdiye kadar Yazıbaşı, Bozköy, Çapak, Saipler, Karakızlar, Karaot ve Dirmil’de yaptığı projeler ile sektöründe fark yarattı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Ahmetli’de hayata geçireceği projenin temellerini atan Turgay Özer, “Yeni başladığımız Ahmetli’deki projemiz 250 metrekare ve 400 metrekare arsalardan oluşuyor. Siz de yatırımlık bahçem olsun, hem de sahile yakın olsun diyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. Ön satış fiyatımız 120 bin TL’dir. Biz sadece arsayı satıyoruz. İçine elektrik ve su çekilmiş vaziyettedir. Size Torbalı Tapu Dairesi’nden kendi adınıza tapu veriliyor. Rızai taksimleri yapılmış. Bu arsaları kendi başınıza alıp kendi başınıza da satabiliyorsunuz. Ahmetli’deki projemizde 100 tane bahçemiz mevcut. Bu arsaları alan vatandaşlarımız içine prefabrik ev yapabilir. Ancak kesinlikle betonarme izin vermiyoruz. Ahşap da yapabilir ama betonarme yapamaz. Yatırımlık olarak da bu arsaları kullanabilir. Her zaman söylerim: Ne altın, ne borsa, en iyi yatırım arsadır. Bızlı olan kazanır, biz de her zaman kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz ediyoruz” şeklinde konuştu. Aslen doğma büyüme Yazıbaşı’lı olduğunu ve bölge halkının da kendisini yakından tanıdığını anlatan Özer, her türlü emlak işlerinin de titizlikle yapıldığının altını çizdi.

‘YAZIBAŞI CİVARINDA BİR PROJE DAHA BAŞLADI’

TECRÜBELİ emlakçı sözlerini şöyle sürdürdü; “Bir diğer projemiz ise Torbalı Yazıbaşı merkez yakınındadır ve 300’er metrekare arsalardan oluşuyor. ESHOT duraklarına da çok kısa mesafededir. Elektrik, su parke taşı, tel örgüyü çekip arsayı alıcıya satıyoruz” dedi. İletişim: 0 507 920 56 27 – 0 553 549 34 46

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.