SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Navigasyonun yanlış yönlendirmesiyle bu mahalleye giren tır çıkamıyor

Bu haber 18 Mayıs 2023 - 23:54 'de eklendi.

Çapak Muhtarı Ali İhsan Alaca ve mahallede oturan vatandaşlar, dar sokaklarda ağır tonajlı araç geçişini istemediklerini söylediler. Muhtar Alacak, ‘Sokaklarımız zaten dar, altyapı yok. Tırıyla buraya giren bir şoför saatlerce çıkmak için uğraşıyor’ diye konuştu.

BU durumdan rahatsız olan köy halkı, kamyon ve TIR trafiğinin hem tarımsal üretime zarar verdiğini, hem de vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye attıklarını belirtti. Görüştükleri şoförlerin, navigasyonun azizliğine uğradıklarını anlattıklarını dile getiren Muhtar Ali İhsan Alaca, “Konuştuğumuz şoförler bize ‘navigasyonun buraya yönlendirdiğini’ anlatıyorlar. Çapak sanayi bölgesi ve onlarca fabrika bulunuyor ve buraya gelen, malzeme getiren şoförler yol bilmedikleri için navigasyonu açıyorlar. Nasıl bir şeyse buraya geliyorlar. Bu durma bir çare bulunmalı artık” diye konuştu.

CANINDAN BEZDİLER

BİR kısım tır şoförlerinin yasak olmasına rağmen kestirme olduğu için kullandığı Çapak yolunu da kullandıklarını anlatan Muhtar Alaca, bu durumun köy halkını canından bezdirdiğini ifade etti. Oldukça dar olan köy yollarından geçmeye çalışan tırlar kazaya davetiye çıkarıyor. Zaman zaman uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda bozulmaların da meydana geldiği öğrenildi. Ayrıca bazı tırların köy içerisinden geçerken evlerin duvarlarını yıktıkları da öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.