SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Nasreddin Pastanesi’nin bulvar şubesine ilgi büyük

Bu haber 12 Ocak 2023 - 3:23 'de eklendi.

1987 yılından bu yana Torbalı’da faaliyet gösteren ve ilçenin köklü kuruluşları arasında olup markalaşan Nasreddin Pastaneleri’nin geçtiğimiz haftalarda açtığı Sadık İleri Bulvarı şubesi büyük ilgi görüyor.

ALİ ve Emre Esendeniz kardeşler tarafından işletilen Nasreddin Pastaneleri’nin Muratbey Mahallesi’nde 2 tane, 1 tane Pancar Mahallesi’nde ve 1’i de çarşı merkezinde olmak üzere toplam 5 şubesi oldu. Bulvara açılan şubeye tam not veren vatandaşların ilgisi de büyük oldu.KUŞAK olan Ali ve Emre Esendeniz kardeşlerin sürdürdüğü Sadık İleri Bulvarı şubesinde yaş ve kuru pasta çeşitleri, sütlü tatlılar, adet ürünler, baklava çeşitleri, çikolata, sıcak ve soğuk içecekler bulunuyor

.

GÜN geçtikçe büyüyen ve hızla gelişen Torbalı’nın ihtiyaçlarına ayak uydurabilmek için kontrollü bir şekilde büyüdüklerini anlatan Ali ve Emre Esendeniz, “Torbalı’nın neredeyse dört bir tarafındayız. Ancak ilçenin en işlek caddeleri arasında bulunan Sadık İleri Bulvarı’nda bir Nasreddin Pastanesi olmaması en büyük eksikliğimizdi. Gerekli altyapıyı oluşturduktan sonra nihayet bulvar şubemizi açtık. Daha üzerinden bir ay geçmeden ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anladık. Çünkü halkımız bulvar şubemizi de çok sevdi ve bağrına bastı. Tüm halkımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.