SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Narkotik operasyonunda alınan 37 kişiden 21 kişi tutuklandı

Bu haber 02 Ocak 2023 - 0:24 'de eklendi.

Geçtiğimiz Salı aralarında Torbalı’nın da bulunduğu İzmir’in 4 ilçesinde şafak vakti yapılan narkotik operasyonunda gözaltına alınan 37 kişiden 21’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

GEÇTİĞİMİZ Salı günü Ödemiş, Tre, Torbalı ve Bayındır’da önceden belirlenen 50 adrese şafak vaktinde eş zamanlı yapılan narkotik operasyonunda 37 şüpheli uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçlamasıyla gözaltına alınmıştı.

TİRE Hazırlık Bürosu’nca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptığı veya sağladığı tespit edilen 21 şüpheliden 19’u çıkarıldıkları Tire Sulh Ceza Hâkimliği’nde yapılan sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖZALTINA alındıklarında başka suçlardan cezası bulunduğu için cezaevine direkt gönderilen iki şüphelinin ise duruşmaya SEGBİS (Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) aracılığıyla ile çıkarıldığı ve onların hakkında da bu dosyadan tutuklama kararı verildiği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.