SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

My döner, krize inat büyüyor

Bu haber 10 Eylül 2021 - 18:02 'de eklendi.

Kipa AVM içerisinde hizmet veren My Döner, pandemi döneminde yeni yatırımlar yaparak büyümeye devam etti. Firma, My Cafe ve My Şekercim’i hizmet hayatına başlattı.

Mehmet ve Yeliz Keser’in sahibi olduğu dönerci firması, bünyesine yeni iş kolları katarak büyümeye devam ediyor. Hizmet verdiği Kipa AVM içerisinde ilk önce cafeyi faaliyete geçiren deneyimli işletmeciler, sonrasında şekerci standını müşterilerinin hizmetine sundu. 9 yıl önce Kipa içerisinde açtığı My Döner ile adını duyuran ikili, yaptığı leziz döner çeşitleriyle ilçede bir marka haline geldi. Pandemi sonrası piyasanın küçülmeye gitmesine inat daha da büyümeye karar veren Keser çifti, önce My Cafe’yi ardından My Şekercim’i Torbalı halkının hizmetine sundu.

GÖSTERİLEN İLGİ, NE KADAR DOĞRU BİR İŞ YAPTIĞIMIZIN KANITI…

Yıllardır kaliteli hizmet ile adlarını duyurduklarını söyleyen Yeliz Keser, “Piyasaya inat büyümek için adımlarımızı hızlı attık. Önce Kipa içerisindeki cafeyi devraldık, ardından şekerci standını… Hem cafede hem şeker standında eşsiz ve farklı lezzetleri müşterilerimize sunuyoruz. Örneğin, cafemizde gerçek meyve ve soslarla yaptığımız waffle, milkshake ile sektörde fark yarattık. My Şekercim’de ise envai çeşit şeker, şekerleme çeşitleri ile halkımızın hizmetindeyiz. Torbalılı vatandaşların bizlere gösterdiği ilgi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.