SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muzaffer Hoca, yeni yıldan beklentilerini açıkladı

Bu haber 07 Ocak 2024 - 23:29 'de eklendi.

Emekli öğretmen Muzaffer Yıldırımer, yaptığı açıklamada 2024 yılına girdiğimiz şu günlerde yeni yıldan beklentilerini dile getirdi.

YILDIRIMER yaptığı açıklamada, “Yeni yılda, eşkıya bölgemize ve dünyaya hükümdar olmasın, mazlum milletler: ABD ve İsrail’e karşı birleşiniz! Dünyayı kana bulayan, mazlum milletlerin ekmeğine ve zenginliklerine silah zoruyla el koyan, Filistin topraklarını işgal edip, yetmiş beş yıldır zulüm yapan, son üç aydır bebekleri bile katlederek hastanelere ve Gazze’ ye binlerce ton bomba yağdırarak, vahşi bir soykırıma girişen İsrail ve Amerikan emperyalizmi başta olmak üzere bunlara destek veren batılı yöneticilerin vicdanları kör olmuş zaten de, gözleri de kör olsun!

Yeni yıl, mazlum milletlerin emperyalizme karşı bağımsızlık, demokrasi ve üretim devrimlerini gerçekleştirecekleri sürecin önünü açsın. Emperyalist batının besleyip üzerimize saldığı PKK, YPG, DEAŞ vb terör örgütlerinin sonu olsun.

Suriye kazansın, Filistin kazansın, Türkiye kazansın. Dal gibi vatan evlatları şehit olmasın, analar ağlamasın, babalar göz yaşı dökmesin.

Yarım bıraktırılan Cumhuriyet Devrimimizi tamamlayacağımız, Nato’dan çıkıp, üslere el koyacağımız bir yıl olsun.

Gündüzlerin de sömürülmeyen, gecelerinde aç yatılmayan, başı dik, tam bağımsız, laik bir Türkiye dileğiyle, başta depremzedeler ve şehit ailelerimiz olmak üzere, yeni yılınız kutlu olsun!” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.