SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mutlu Gayrimenkul, Torbalı Mahallesi’nde açıldı

Bu haber 05 Ocak 2023 - 22:52 'de eklendi.

İki ortağın işleteceği Mutlu Gayrimenkul Torbalı Mahallesi’nde açıldı. Firmada tüm emlak alım satım işlemleri yapılacak.

TORBALI Mahallesi 5088 Sokak üzerinde (Aydın Sezer Çok Amaçlı Salonu civarı) hizmet hayatına iki ay önce ‘merhaba’ diyen Mutlu Gayrimenkul’ü Mehmet Mutlu ve Recep Aydın ortaklar işletecek.

TORBALI’NIN son yıllarda ciddi bir büyüme kaydettiğini belirten Mehmet Mutlu, yılbaşı sonrası emlak sektöründe hareketlilik beklediklerini dile getirdi. Birikimi olan ve kenarda parası bulunan vatandaşın toprağa yatırım yaptığını ve toprağa yatırım yapan kişinin hiçbir zaman kaybetmeyeceğini anlattı.

“Torbalı’yı diğer ilçelerden, pozitif anlamda ayrıştıran sanayi ve tarımın iç içe olmasıdır” diye konuşan Mutlu, “Nüfusumuzun yüzde 50’si 45 yaşın üzerinde olmadığı için, ‘Torbalı genç bir nüfusa sahip’ diyebiliriz. Enerjisi yüksek bu güzel ilçemizde tüm müşterilerimizin gayrimenkul ihtiyaçlarına hızlı ve profesyonel çözümler bulmak için ortağım Recep Aydın ile var gücümüzle çalışacağız” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.