SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mustafa Eser Ortaokulu Halı Sahası’nda gece maçlarına yoğun ilgi

Bu haber 29 Temmuz 2023 - 2:13 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bulunan halı sahada bir süre önce başlayan gece maçları yoğun ilgi görüyor. Torbalı’nın dört bir yanından takım kuran gençler bir araya gelip futbol maçlarını oynuyorlar.

UZUN yıllardır faaliyet gösteren halı sahayı devralan İlkay Yılmaz, birçok değişiklik yaptıktan sonra mekanı yepyeni bir görünüme kavuşturmuştu. Fileler, halı saha zemini ve kale direkleri yenilenmiş ve aydınlatma ışıkları da elden geçirilmişti.

‘EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

SON hali ile futbol maçları yapmayı sevenlerin ilgi odağı haline gelen halı sahada neredeyse her gün bir veya iki gece maçı oynanıyor. Gösterilen ilgi karşısında mutlu olduklarını söyleyen İlkay Yılmaz, bu ilgiyi karşılıksız bırakmamak için ellerinden gelen hizmeti sunacaklarını ifade etti.

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR UYGULANIYOR

FUTBOL maçları yapmak isteyen herkesi beklediklerini söyleyen İlkay Yılmaz, “Sahamızı baştan aşağı yeniledik ve muhteşem zeminde keyifli bir maç yapabilmenin amacına varılıyor. Torbalı halkı için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Açılışa özel fiyatların uygulandığı mekanımıza tüm futbolseverleri bekleriz” şeklinde konuştu. Halı Saha İletişim: 0 545 792 32 96

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.