SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mustafa Eser Ortaokulu Halı Sahası’nda Azra’ya destek maçı yapılacak

Bu haber 22 Ağustos 2023 - 1:33 'de eklendi.

Torbalı’da yıllardır büyük başarılara imza atan Altınordu Futbol Okulu, Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu halı sahasında SMA hastası Azra için futbol maçı organize etti.

‘AZRA’NIN ÇOK AZ VAKTİ KALDI, HEPİMİZ TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMALIYIZ’

FUTBOL Okulu Müdürü İlkay Yılmaz, konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Önümüzdeki perşembe akşamı SMA Hastası Azra Bebek için Kadınlar Futbol maçı düzenleyeceğiz. Azra’nın kampanyası bitmek üzere resmen uzatmaları oynuyoruz. Kampanyaya destek olmak için tüm Torbalı halkını, mücadelenin tavan yapacağı bu futbol karşılaşmasına bekliyoruz. Maçı izlemek isteyenlerin kayıt yaptırması ve ücret ödemesi gerekmektedir. Karşılaşma, 24 Ağustos günü saat 21.00’de başlayacak.”

KIYASIYA MÜCADELEYİ KAÇIRMAYIN

ERTUĞRUL Mahallesi Torbalı Caddesi üzerinde yer alan Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde bulunan halı sahada kadın futbolcular kıyasıya mücadele edecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.