SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden muhteşem anma programı

Bu haber 19 Ekim 2021 - 18:53 'de eklendi.

17 Ekim pazar gününü pazartesiye bağlayan geceyi tüm İslam alemi Mevlid Kandili olarak kutladı. Bu münasebetle okullarda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (s.a.v) anma programları tertipleniyor.

ŞEHİT Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ahmet Saylak, Müdür yardımcıları Yücel Adanır, Mehmet Burak Tekin koordinatörlüğünde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Sultan İnci, Esra Erez, Ayşe Turan, Ayşe Özsarı adlı öğretmenlerimizin organize ettiği MEVLİD İ NEBİ kutlama programı tertiplendi. Program 18 Ekim Pazartesi günü saat 12.00 de okulun konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden İş Güvenliği Uzmanı Selin Kızıltuğ, Okul Sağlığı Koordinatörü Gülbahar Uysal ve Özel Büro Görevli temsilcisinin de misafir olarak iştirak ettiği program 7.A sınıfı öğrencilerinden Muhammed Safa Karavar ‘ın Kuran ı Kerim tilavetiyle başladı.

SUNUCULUĞUNU 5.B sınıfından Nursena İnce ‘nin yaptığı program “SECCADEM KUMLARDI” adlı şiiri 7.E sınıfı öğrencisi Aleyna Demir in okumasıyla devam etti. Daha sonra 6.D sınıfı korosu Peygamberimizi anlatan birbirinden güzel ilahileri seslendirdiler.7.F sınıfı öğrencisi Mervenur Subaşı Hz. Muhammed’in (s.a.v) kısa hayatını izleyicilere sundu.8.C sınıfı öğrencisi Ayşe Bozdoğan’ın solo olarak seslendirdiği ilahi izleyicilere duygulu anlar yaşattı. Muhammed Safa Karavar adlı öğrencinin KURAN I KERİM Tilaveti ve Kapanış Duasıyla MEVLİD İ NEBi kutlama programı sona erdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.