SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu ödülünü bakanın elinden aldı

Bu haber 19 Ekim 2023 - 0:25 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu; Milli Eğitim Bakanlığı – Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün düzenlediği Eğitimde Başarılı Örnekler yarışmasında ‘Değerler Eğitimi’ dalında ‘İyilik Kulübü’ Projesi ile Türkiye 1.si olma başarısını göstererek ilçemizi gururlandırdı.

OKUL Müdürü Ahmet Subaşı, Proje Koordinatörü Sosyal Bilgiler Öğretmeni Bilal Pektezel ve Matematik Öğretmeni Ümit Emre Oçak, Talim Terbiye Kurumunda yapılan törenle ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in elinden aldı. 20 hafta boyunca uygulanan sosyal sorumluluk ve toplum hizmeti etkinliklerinden oluşan proje; değerler eğitiminin öğrencilere kazandırılması açısından büyük önem taşıyor. Bu eğitim öğretim yılında da projenin paydaş kurumlarla paylaşılarak yaygınlaştırılması hedefleniyor.

PROJE KOORDİNATÖRÜ: ‘GÖNÜLLÜ İYİLİK ELÇİLERİ OLARAK EĞLENEREK ÖĞRENİYORUZ’

PROJE yaz döneminde İzmir 1.si olarak Türkiye Geneli elemelerinde katılmaya hak kazandı. Daha sonraki eleme süreçlerinde önce ilk 50’ye sonra ilk 20’ye kalan çalışma finale kalıp Türkiye 1.si olma başarısını gösterdi ve birincilik ödülünü aldı. Proje koordinatörü Bilal Pektezel, bu çalışmayla birlikte değerler eğitimi sürecinin daha kolay ve eğlenceli şekilde yürütüldüğünü, öğrencilerin okula karşı aidiyet hislerinin arttığını ve gönüllü iyilik elçileri olarak eğlenerek öğrendiklerini belirtti.

OKUL MÜDÜRÜ: ‘PROJEYİ YAYGINLAŞTIRARAK ETKİ SAHASINI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ’

OKUL Müdürü Ahmet Subaşı ise, proje hedefinin değerler eğitimini etkinlikler yoluyla kazandırmak olduğunu dile getirdi. Subaşı, ayrıca projeyi bu yıl yaygınlaştırarak etki sahasını arttırmayı hedeflediklerini ve bu tip başarılı çalışmaların her zaman destekçileri olacaklarını sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.