SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Musa Yukarı’nın adaylığı önünde engel kalmadı

Bu haber 31 Ocak 2022 - 23:52 'de eklendi.

9 Ocak’ta gerçekleşen ve Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen Torbalı Şoförler Odası seçimlerinde, oda üyeliğinde 2 yılını doldurmadığı gerekçesiyle adaylığı engellenen Musa Yukarı, bugün 2 yılını doldurdu. Adaylığı önünde hiçbir engel kalmayan Yukarı, “İlahi adalet yerini buldu” dedi

TORBALI Şoförler Odası 9 Ocak’ta sandık başına giderek kongre yaptılar. Aylar öncesinden adaylığını açıklayan ve seçimlerde aday olan Musa Yukarı, oda üyeliğinde 2 yılını doldurmadığı gerekçesiyle seçime girememişti. Seçimde yaşanan adaylık krizi, liste bilmecesi ve Torbalı Şoförler Odası’nın eksik ve hatalı bildirimleri nedeniyle yapılan itirazları haklı bulan Yüksek Seçim Kurulu, seçimlerin iptal edilmesine karar verdi. Alınan karar Torbalı Şoförler Odası’na bildirildi. Buna göre 30-60 gün içerisinde yeniden kongre kararı alınacak ve şoför esnafı bir kez daha sandık başına gidecek.

YUKARI, İSTERSE ADAY OLABİLECEK

ÖNCEKİ seçimde adaylığı engellenen Musa Yukarı, bu kez istediği takdirde aday olabilecek. İlçe Seçim Kurulu ile görüşen Yukarı, Adliye çıkışında yaptığı açıklamada, “Adaylığım önünde hiçbir engel kalmadı. Daha önce adaylığımı engellemek için Şubat ayında yapılması gereken seçimi Ocak ayına almışlardı. Seçimde yapılan hatalar yüzünden Yüksek Seçim Kurulu kongreyi iptal etti. İlahi adalet yerini buldu” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.