SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Musa Birtane: “Kimse fırsatçılık yapmasın!”

Bu haber 13 Mayıs 2022 - 23:33 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Konut Finansman Paketi”nin ardından konut fiyatlarında bir anda yükseliş yaşandı. Fiyatlarını sabit tutan Alfa İnşaat sahibi Musa Birtane, konut sahiplerine de bir çağrıda bulundu.

FİYAT artırımına giden müteahhit firmalara seslenen Birtane, “Tüm dünyada küresel bir ekonomik daralma söz konusu. Bu daralma özellikle konut fiyatlarına ve üretim maliyetlerine ciddi bir şekilde yansıyor. Böyle bir dönemde hükümetin sağladığı finansman desteğini vatandaşlarımıza yansıtmamız lazım. Konut fiyatlarını artırmak, sektöre ciddi zararlar verir” dedi.

“HEPİMİZ ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM”

MÜTEAHHİT firmaların elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Alfa İnşaat sahibi Musa Birtane, “Torbalı’da şu an ciddi bir konut krizi yaşanıyor. Arz talep dengesi bozulmuş durumda. Konut ihtiyacımız sürekli artıyor ancak yeni konut üretimi durma noktasına gelmiş durumda. Böyle bir zamanda hükümetin açıkladığı destek paketi hem sektöre can suyu olur, hem de vatandaşların konut sahibi olmalarını kolaylaştırır. Ancak fırsatçılık yapıp konut fiyatlarını yükseltenler sektörümüze ciddi zararlar verir. Biz Alfa İnşaat olarak fiyatlarımızı sabit tuttuk, ilçedeki tüm müteahhit firmalara da elini taşın altına koymaları çağrısında bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.