SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muş & Bitlis Derneği iftar verdi

Bu haber 18 Nisan 2023 - 6:46 'de eklendi.

Torbalı Muş ve Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği önceki akşam geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. İlçe siyasetinin, STK temsilcilerinin ve hemşerilerin aynı sofrada birleştiği iftar yemeğine yoğun katılım oldu

TORBALI Muş ve Bitlisliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz Cumartesi akşamı geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenledi. İlçe siyasetinin STK temsilcilerinin ve hemşerilerin aynı sofrada birleştiği iftar yemeğine yoğun katılım oldu. İftar yemeği Torbalı Belediyesi’nin Torbalı Mahallesi’nde yer alan Aydın Sezer Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

İFTAR yemeğine Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili adayı Sefer İpekli, CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Torbalı Muş ve Bitlisliler Derneği Başkanı Ali Yaşlak, iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.