SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’li vatandaşlar dolmuş istiyor!

Bu haber 28 Aralık 2020 - 8:58 'de eklendi.

NÜFUS artış hızı ile birçok ili geride bırakan Torbalı’da özellikle Muratbey Mahallesi’nde ulaşım sıkıntısı yaşanıyor. Bölge halkı, ana artellere ulaşım sağlayabilmek için caddelere kadar yürümek zorunda kaldıklarını söylüyor.

TORBALI ilçesinde, kanayan yara haline gelen şehir içi ulaşımının büyük bir bölümü çözüldü. Ancak Muratbey Mahallesi bu ‘çözüm çemberi’nin dışında kaldı.

ÖZELİKLE İZBAN hattının ilçeyi ikiye bölmesi sonucu Muratbey Mahallesi’nde yaşayan insanların hastaneye, belediyeye, çarşıya gitmekte sıkıntı çektiklerini belirten Leyla Erkal isimli vatandaş, yetkili makamların seslerini duymalarını istedi.

YILLARDIR Muratbey Mahallesi’nde ikamet eden Leyla Erkal, mahallelerindeki en büyük sorunun ulaşım olduğunu söyleyerek, “Ne minibüs, ne otobüs… Ulaşım araçlarımız yok maalesef!

ÇOK gelişmiş bir mahalle ve kalabalık olmasına rağmen çarşıya-pazara-hastaneye ulaşabilmek için ana caddelere kadar yürümek zorundayız. Sesimizi duyan yok. Gerçekten büyük sıkıntı içerisindeyiz mahalle olarak… Bütün etrafımız siteler ile çevrili, kimsesi olmayan yaşlı kişilerimiz, kendi alışverişlerini yapamayıp birilerinden rica ediyorlar. Umarım dikkate alırlar, bizim de sesimizi duyarlar” şeklinde konuşarak tepkisini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.