SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’e yeni cami geliyor

Bu haber 13 Şubat 2021 - 10:59 'de eklendi.

Kısa bir süre önce Covid-19 salgını nedeniyle vefat eden Torbalı’nın hayırsever esnaflarından Ali Günaydın’ın hayali gerçeğe dönüşüyor.

SAĞLIĞINDA Torbalı’ya birçok cami, imam hatip okulu, öğrenci yurdu projesi kazandıran Günaydın’ın son hayali ise Muratbey Mahallesi’nde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesine bir cami kazandırmaktı. Bu hayalini gerçekleştirmeye ömrü vefa etmeyen Günaydın, vefat etmesine rağmen proje yarım kalmadı.  İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger bugün projeyi onaylayan protokolü imzaladı. Hayırsever vatandaş Mehmet Ertürk ile gerçekleşen protokolün imza törenine Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun da katıldı.

VEFATINDAN SONRA BİLE TORBALI’YA FAYDALI OLDU

VEFATININ ardından bile projeleri ve fikirleri ile Torbalı’ya faydalı olmaya devam eden Ali Günaydın’ın bir hayalinin daha gerçeğe döndüğü için mutlu olduklarını ifade eden oğlu Ömer Günaydın sosyal medya hesabından, “Rahmetli babamın bir hayalinin daha gerçeğe dönüşüyor olmasının mutluluğu içerisindeyiz. Torbalı Muratbey Mahallesi’nde yeni inşa edilen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesine yapılacak caminin protokolü imzalandı. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

OKULUN TEMELİNİ DE KENDİ ATMIŞTI

MURATBEY Mahallesi’nde 2018 yılında inşa edilen Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin temelini de Ali Günaydın atmıştı. AK Parti MKYK üyesi ve İzmir milletvekili Mahmut Atilla Kaya, dönemin Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçe kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun da katıldığı temel atma töreni ile Muratbey Mahallesi’nde okulun inşaası başlamıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.