SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’deki eve giren hırsızı polis enseledi

Bu haber 19 Nisan 2022 - 1:04 'de eklendi.

Birkaç günlüğüne evinden ayrılan vatandaş, geri döndüğünde evine hırsız girdi. Polisin detaylı araştırma yapması sonucu şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İDDİAYA göre olay şöyle gelişti; Muratbey Mahallesi’nde ikamet eden bir vatandaş birkaç günlüğüne ikametinden dışarı çıktı. Evine döndüğünde ise yaşadığı konuta hırsız girdiğini fark etti ve hemen polise haber verdi.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nce vatandaşın müracaatı alınmasının ardından şüpheli veya şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalara başlatıldı.

ASAYİŞ Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Grup Amirliği personellerinin koordineli çalışması sonucu olayı gerçekleştiren şahsın İ.E isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı ve adli mercilere sevk edildi. İ.E. isimli hırsız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.