SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’de sürücülerin ceza yağmuruna tutulduğu sokak

Bu haber 06 Aralık 2023 - 0:05 'de eklendi.

Muratbey’deki diş hastanesinin yan sokağına giren sürücüler, aldıkları trafik cezaları karşısında şaşkına döndü.

MURATBEY Mahallesi 3558 Sokak’a ters yönden giren sürücülere cezai işlem uygulandı. Yaklaşık iki yıldır ters yön olan sokakta, son dönemde denetimler sıkılaştırılırken kural tanımayan sürüclere bir bir işlem uygulandı. Çoğu sürücü ters yön tabelasını fark etmediğini ve yolun tek yön olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi.

TERS YÖNDE İLERLEDİKLERİ İÇİN CEZA UYGULADI

YOLLARINDA giden sürücüleri tehlikeye sokan ve ara sokaklarda da trafiğin kilitlenmesine neden olan sürücüler için trafik ekibi görevlendirildi. Trafik ekibi ters yöne dönerek yollarına devam etmek isteyen sürücüleri tek tek durdurarak Karayolları Kanunu’nun 46/2H maddesi uyarınca ters yönde ilerledikleri için ceza uyguladı. Bazı sürücülerin dönüş yaparken polisi fark edince geri çıkarak yollarına devam etmeye çalıştığı görüldü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.