SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’de mahallelinin ‘toz’ tepkisi

Bu haber 01 Eylül 2022 - 1:08 'de eklendi.

Muratbey’deki bu iki sokakta oturanlar toz içinde kaldı

Muratbey Mahallesi’ndeki 3502 ile 3508 Sokaklarda oturan vatandaşlar sıcak yaz günlerinde tozdan şikayetçi.

ÖZBEY yolunda bulunan OSB’ye doğalgaz hattı döşemesi nedeniyle kazılan yollar çileye dönüştü. Yapılan çalışma, sokak, araç ve binaların tozla kaplanmasına neden oldu. Mahalleli, çalışmalar sırasında oluşan toza karşı önlem alınmamasına tepki gösterdi. Çalışmalar kapsamında yapılan kazılar ve sokak ortasında bırakılan toprak yığınları nedeniyle cadde ve sokaklarda toz bulutları oluştu. Araç ve binalar tozla kaplandı. Mahalleli, toz nedeniyle dışarı çıkamaz hale geldiklerini söyleyerek, duruma tepki gösterdi.

MUHTAR: ‘BİR AN ÖNCE ÇALIŞMA BAŞLAMALI’

MURATBEY Mahallesi Muhtarı Ferit Başarkan; “Emeğe yazık, çileye yazık. Zaten Özbey’e kadar doğalgaz götürüldü. Neden bir daha kazıyorlar, zaten var olan hattı kullansınlar. Her seferinde yollar kazılıyor. Olan yine vatandaşa oluyor” diye konuştu.

‘EVLERİN İÇİN TOZ DOLDU’

MAHALLEDE oturan vatandaşlar, evlerinde pencereleri bile açamadıklarını belirterek, “Kazıyorlar, bırakıyorlar. Evlerimizin içi toz doldu. Camları açamıyoruz, arabaların üstleri çamur gibi. Sorumlu bir insan gelip, bunları bir kere bile denetlemiyor mu? 1- 2 aydır bu rezilliği çekiyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.