SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’de icradan satılık daire

Bu haber 31 Ocak 2024 - 0:14 'de eklendi.

Torbalı’da 3+1 daire icradan satılık olduğu açıklandı. İlanın detaylarını ilan.gov.tr’den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle…

BİR borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/1210 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir. Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO’LU TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı: Satışa konu, İzmir İli, Torbaı İlçesi, Muratbey Mah., 225 ada, 43 parselde kayıtlı 5394 yüzölçümlü, 1/72 arsa paylı, Mesken vasıflı, sığınağı ve kömürlüğü olan, D Blok, 2. kat, 6 nolu bağımsız bölüm olan taşınmazın tamamının borçlu adına kayıtlı olduğu anlaşılmıştır. Özellikleri: Söz konusu taşınmazın konumlandığı parsel dikdörtgen şeklinde arazi sınırlarına sahip, düz zeminli, 5.394,00m² yüzölçümlüdür. A-B-C-D-E-F isimli toplam 6 bloktan oluşan site içerisinde Doğan Bursalıoğlu Caddesi 42/D kapı nolu bina, betonarme karkas yapılı Bodrum+Zemin+5 normal katlı olmak üzere toplam 7 katlıdır. Parsel/Site sınırları duvar ile çevrili olup bloklar harici alanlar otopark ve yeşil alan olarak kullanılmaktadır. Binada asansör ve doğalgaz sistemi bulunmaktadır. Binanın dış cephe boyasının yenilendiği görülmüştür. Satışkonu mesken, Doğan Bursalıoğlu Caddesi ile 3539 sokak ve parsel içi olmak üzere üç yöne cephelidir.1/72 arsa paylıdır. Yapı kullanma izin belgesine göre 120,00m² brüt alanlıdır. 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc,antre ve 2 balkondan oluşmaktadır. Dairenin karanlık odası bulunmamaktadır, Yer döşeme kaplamaları laminat parke ve ahşap parke, ıslak hacimler seramik kaplamalıdır. Pencere doğramaları pvc, iç kapılar hazır ahşap panel, daire girişi çelik kapılıdır. Duvarlar alçı sıva üzeri plastik boyalı, duvar, tavan birleşim köşeleri kartonpiyer kaplamalıdır. Mutfak hazır tezgah üstü ve tezgah altı dolaplı, mermer tezgahlıdır. Banyo, wc yer ve duvar kaplamaları seramiktir, banyoda duşakabin, klozet, mevcuttur. Dairede doğalgaz sitemi mevcuttur. Torbalı Belediyesince 6 blok 72 daireden oluşan sitenin tamamı için 30.12.2002 tarih, 417 sayılı, yapı kullanma izin belgesi verildiği görülmüştür. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Tebliği III/B sınıf yapılı, 19 yaşında, 02.12.1982 gün ve 17886 sayılı Resmî gazetede yayımlanan Yapı Aşınma Payı cetveline göre %20 yıpranmalı olarak değerlendirilmiştir. Mevkii olarak taşınmaz, Torbalı merkezinden geçen Tren/İzban hattının karşı hattında Özbey mahallesine giden Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde olup, çevresinde yeni siteler ve müstakil blok konut alanları olup, Torbalı Belediyesi/Kültür binasına kuş uçuşu yaklaşık 860 mt, 7 Eylül Stadyumuna 570 mt, Torbalı Ticaret Odası 80.Yıl Ortaokuluna 300mt, Kazımpaşa İlkokuluna 800mt mesafede, ulaşım imkanı kolay, her türlü alt yapısı mevcut, belediye hizmetlerinden faydalanılan bir bölgede bulunmaktadır.

İmar Durumu: Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde ve Belediyenin E-imar bölümünde yapılan incelemede ve yerindeki halihazır durumuna göre söz konusu parselin, Blok Nizam, 6 kat, konut alanında kaldığı görülmektedir.

Adresi : Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi, No:42/D Kat 2 D.6 Torbalı / İZMİR

Yüzölçümü : 5.394 m2

Arsa Payı : 1/72

Kıymeti : 2.500.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki Gibidir

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.