SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’de gidip-gelen elektrik pes dedirtti

Bu haber 02 Ağustos 2021 - 22:56 'de eklendi.

Sıcak hava ile mücadele eden Torbalı’nın Muratbey Mahallesi’nde sürekli yaşanan elektrik kesintileri vatandaşın tepkisini çekiyor. Kesintiler ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, kesinti için ihbar hattını arayan vatandaşlara çalışma olduğu veya trafo arızası olduğu ifade ediliyor. Kesintinin yanı sıra en çok mağduriyet, klimaların çalışmaması ile yaşandı. Öte yandan elektriğin saniyelik gidip gelmesi ile elektronik eşyaların zarar gördüğü de belirtildi.

HIZLI VE KONTROLSÜZ BÜYÜYOR

Muratbey Mahalle Muhtarı Ferit Başarkan, “Mahallemiz çok büyüdü. Tam 21 bin nüfusumuz var ve hızla gelişen bir bölgede bu tür sorunların yaşanması olağan… Sadece vatandaş değil, biz de bu konudan şikayetçiyiz. Bir gün trafo patlıyor, bir gün çalışma yapılıyor. Havaların da çok sıcak seyretmesi bunda etkili. Dediğim gibi, hızlı ve kontrolsüz büyümenin sonuçlarını yaşıyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.