SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey’de bir sokak daha tamamlandı

Bu haber 26 Haziran 2023 - 0:57 'de eklendi.

Torbalı’da asfalt seferberliği sürdüren Torbalı Belediyesi, ilçede alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Son olarak Muratbey Mahallesi 3604.sokakta asfalt çalışması tamamlandı.

TORBALI Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde devam ettirilen asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Tepeköy Mahallesi’nin yanı sıra Muratbey Mahallesi’nde de çalışmalara devam ediliyor. Son olarak Muratbey Mahallesi 3604.sokakta asfalt çalışması tamamlandı. Sokağı yenilenen sokak sakinleri Torbalı Belediyesi’ne teşekkür etti.

DİĞER mahallelerde olduğu gibi Muratbey Mahallesi’nde de, Torbalı Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapılan asfalt çalışması çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

ÖTE yandan ilçe genelinde asfalt çalışmalarının süreceğini kaydeden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin daha önce, “İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sokak ve caddelerde asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.

EKİPLERİMİZ şuan dört bir yanda yoğun mesaisini sürdürüyor. Tek bir bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullanmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.