SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey ve Cumhuriyet’in tek at yarışları merkezi

Bu haber 05 Kasım 2021 - 2:08 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’nin tek ve ilk iddaa bayisi olan Plase Şans Oyunları’nın Koruluk bayisinde artık at yarışları oynanabilecek.

ŞANS Oyunlarının Torbalı’daki bir numaralı ismi olan İbrahim Çetin’in işlettiği Plase Koruluk bayide at yarışları kuponu doldurabilecek, ayrıca televizyonda yarışlar izlenebilecek. Ayrıca gazete ve bilgisayar ortamında da analizlerini yapabilecekler.

MURATBEY ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki tek at yarışları bayisi de olan Plase Şans Oyunları, 18 yıldır sektörde olan ve Torbalı’da 4, Bayındır Merkez’de ise 1 tane bayisi olan İbrahim Çetin tarafından işletiliyor.

Toplamda 5 bayi sahibi olan İbrahim Çetin, “Muratbey şubemizde yaşayan at yarışları severlere müjde vermekten dolayı mutluyuz” dedi.

PLASE Şans Oyunları’nın Muratbey bayisinde, 14 televizyon, Türkiye ve Dünya’daki tüm futbol maç yayınları, sanal futbol özel izleme alanları ve maçların analizlerini yapıp kuponlarını doldurabilecekleri 20 adet bilgisayar bulunuyor.

İŞLETMEDE, çılgın sayısal, kazıkazan, milli piyango, iddaa, sanal futbol, spor toto, süper loto, şans topu, at yarışları gibi şans oyunları oynanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.