SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey, sahte kayıtlarda zirve yaptı

Bu haber 16 Ocak 2023 - 8:56 'de eklendi.

İlçenin en kalabalık mahalleleri arasında yer alan Muratbey’in nüfusu resmi kayıtlara göre rekor bir şekilde artmaya devam ediyor.

ÖZELLİKLE okulların kayıt döneminde nüfus patlaması yaşanılan mahalleye sahte nüfus kaydı yaptıranların başında okul çağındaki çocuklarını Torbalı Ticaret Odası 80.yıl Ortaokulunda eğitim görmesini isteyen veliler geliyor.

TORBALI İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, çocuğunu okula göndermek için sahte kayıtların en fazla yapıldığı mahalle Muratbey oldu.

GERÇEK dışı sahte adres beyanı yapılarak ikametgahın değiştirilmesinin tespiti halinde bin lirayı bulan para cezası işlemi uygulanıyor. Yapılan açıklamada, “Mahallemize özellikle okullara kayıt döneminde sahte kayıt işlemi zirve yapıyor. Ayrıca yıl genelinde Muratbey Mahallesine sahte kayıtlar aralıklı olarak devam ediyor. Kimin hangi amaçla kaydını buraya aldırdığı belli olmuyor. Sahte kayıtlara karşı bir an önce önlem alınmasını istiyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.