SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey Bulvar’ın tek kasabı açıldı

Bu haber 25 Nisan 2021 - 11:01 'de eklendi.

MURATBEY Bulvar’da hizmet verecek Yiğit Et Galerisi açıldı. Bulvarın ve bölgenin tek kasabı olan firmayı Torbalı halkının da yakından tanıdığı Ertan Tek ve oğlu Yiğit Tek işletecek. Bir süre önce vefat eden dedesi Nail Tek’in de kasap olduğunu ve bayrağı dededen toruna devraldığını anlatan Yiğit Tek, et ve et ürünlerinin satışını gerçekleştireceklerini dile getirdi. 150 metrekarelik büyüklüğe sahip olan Yiğit Et Galerisi’nde et çeşitleri, kıyma, sucuk gibi ürünler satılacak.

‘ÇARŞIYA GİTMEYE GEREK KALMADI’

ERTAN Tek ise bölgedeki eksikliği giderdiklerini belirterek, “Ben de bulvar üzerinde oturuyorum ve burada oturan vatandaşlar, kasap ihtiyaçlarını karşılamak için çarşıya gitmek zorunda kalıyordu. Bu eksikliği gördük ve mekanımızı açtık. Artık Muratbey’li vatandaşlarımızın çarşıya gitmelerine gerek kalmadı” diye konuştu.

GÜVENİLİR VE KALİTELİ

GENİŞ ve ferah mekanla birlikte müşteriye karşı titiz bir hizmet sunduklarını dile getiren Ertan Tek, “Yatırımımız ile bölgedeki önemli bir eksikliği de gidermiş olduk. Çok geniş ve ferah bir yere sahibiz” diye açıklamalarda bulundu. Yeni iş yerlerinde Torbalı halkına hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ifade eden Tek, kaliteli ve güvenilir ürünleriyle bölgede kısa sürede sevildiklerini anlattı

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.