SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muratbey Bulvar’a kasis istiyorlar!

Bu haber 26 Mayıs 2023 - 10:02 'de eklendi.

Muratbey Mahallesi’ndeki ‘bulvar’ olarak bilinen İbrahim Kesici Caddesi’nde araçların süratli seyretmesi nedeniyle esnaf sıkıntılı günler yaşıyor.

BAZI kendini bilmez sürücülerin araçlarını son sürat kullanmaları nedeniyle tehlikeli anların yaşandığını söyleyen Ertan Tek isimli esnaf, son bir ay içinde birkaç çocuğun ezilme tehlikesi yaşadığını, süratli geçen araçların altında kalan kedi gibi evcil hayvanların ise öldüğünü aktardı.

BU nedenle, Muratbey Bulvar olarak bilinen İbrahim Kesici Caddesi’ne birden fazla sayıda kasis yapılması gerektiğini anlatan Tek, yetkili makamlara seslendi.

İÇİNDE bulundukları durumdan esnaflar kadar bölgede yaşayan vatandaşların da şikâyetçi olduğunu dile getiren Ertan Tek, gerekirse caddeyi trafiğe bile kapatacakları bilgisini verdi.

TEK; “Burada yaşayan halk, güven içinde yaşamını sürdürmek istiyor. Kasis yapmak o kadar maliyetli bir şey değil, canlarımızı tehlikeye atmaya değer mi?” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.