SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Murat Müdür, Torbalı Motosiklet Kulübü’ne üye oldu

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 19:15 'de eklendi.

Çalışmalarıyla diğer motosiklet gruplarının gıptayla baktığı Türkchopper MK Torbalı Motosiklet Kulübü, ses getiren önemli bir transfere imza attı. Kulübün çalışmalarının en büyük destekçisi olan Torbalı İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, kulübe üye oldu.

İLÇEYE atandığı günden bu yana asayiş olaylarından büyük düşüş sağlanmasında emeği olan Muhittin Murat yener, sosyal hayatıyla da öne çıkıyor.

MURAT Müdür, Torbalı Mitisiklet Kulübü’ne üye olarak, kulübün ilkelerine uyacağına söz verip kulüp yeleği giydi.

RENKLİ görüntülere sahne olan üye töreninin ardından sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunan Yener, “BeşiktAşk kulübümden sona yine motosiklet ve kardeşlik aşkıyla… Sevgi saygı ve sadakat ile katıldığım yeni Kulübüm T. C. M. K. Artık yeni ailem. Bu güzel duygular için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.