SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ Torbalı Kipa’da vizyona girdi

Bu haber 09 Aralık 2023 - 1:51 'de eklendi.

Hasta yatağındayken aldatıldığı iddia edilen şarkıcı Murat Göğebakan’ın hayatını konu alan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filmi Torbalı Kipa Vizyon Sinemaları’nda vizyona girdi.

HASTA yatağındayken eşi Sema Bekmez tarafından aldatıldığı iddia edilen şarkıcı Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Dün itibariyle vizyona giren ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ adlı filmde Murat Göğebakan’ı canlandıran Burak Sevinç’e, Tuvana Türkay ve Hande Soral eşlik ediyor. Burak Sevinç filmde ‘Ben Sana Aşık Oldum’, ‘Gafil Gezme Şaşkın’, ‘Kör Bıçak’, ‘Vurgunum’ ve ‘Kalbim Yaralı’ parçalarını seslendirdi. Filmde, Göğebakan’ın bir yandan sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yandan kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi anlatılıyor.

MURAT GÖĞEBAKAN: KALBİM YARALI KONUSU

ZORLU koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yandan sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden oluyor. ‘Ben Sana Aşık Oldum’ ve ‘Vurgunum’ şarkılarıyla milyonların gönlünde taht kuran Murat Göğebakan’ın mücadelesinden yola çıkılarak hazırlanan filmin yönetmenliğini Ali Ayyıldız üstlenirken, senaryosu Ali Ayyıldız, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak imzası taşıyor. Film, adı halen ‘sevda’ ile anılan Göğebakan’ın hayata tutunma hikayesini, müzik yolculuğunu ve aşk ile olan sınavlarını anlatıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.