SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Mümin Aysever yuvaya geri döndü

Bu haber 20 Eylül 2022 - 21:48 'de eklendi.

Torbalıspor’un efsane kadrosunda yer alıp her maçta attığı goller ile takımı sırtlayan Mümin Aysever yuvaya geri döndü. Gol makinesi Mümin’in Torbalıspor’a imzayı atması taraftarı sevindirdi.

TORBALISPOR’UN efsane futbolcularından olan, Torbalıspor’u profesyonel liglere damga vurmasını sağlayan Mümin Aysever, yıllar sonra Torbalıspor’a döndü. Bir dönem tribününün sevgilisi olan Gol Kralı Mümin, kendisini bir kez daha kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

TORBALILI taraftarın sevinçler karşıladığı bu gelişme, spor dünyasında da bomba etkisi yarattı. TFF 2.Lig ve 3.Lig’de top koşturan, 287 profesyonel maçta forma giyip rakip ağlara 108 gol bırakan Aysever’in Süper Amatör Lig’e transfer oluşu, büyük bir transfer başarısı olarak yorumlandı.

2011 yılında ayrıldığı Torbalı’ya 2022 yılında yeniden imza atan 34 yaşındaki deneyimli santrafor, yeniden Torbalı’da olmaktan dolayı büyük sevinç yaşadığını kaydetti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.