SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Müjdeli haberi Muhtar Başarkan verdi

Bu haber 02 Temmuz 2022 - 19:16 'de eklendi.

Torbalı’nın en kalabalık nüfusa sahip yerleşim yeri olan Muratbey Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları başladı. Müjdeli haberi Muhtar Ferit Başarkan sosyal medya hesabından verdi.

İNŞAAT sektörünün hız kazanmasıyla yapılan bina ve siteler, yeni cadde ve sokakların açılmasına, nüfusun artmasına yol açarken bu durum beraberinde bazı alt yapı ve üst yapı sorunlarını getiriyor. Kahvehane, iş yeri ve ev ziyaretlerinde bulunarak mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen muhtar Ferit Başarkan, not aldığı sorunları ve şikayetleri ilgili makamlara iletti.

VATANDAŞLARIN en çok şikayet ettiği konulardan biri olan bozuk yolların onarımı için çalışmalar başladı. Türk Telekom, İZSU, TEDAŞ, doğalgaz gibi alt yapı yetersizliği yaşanan cadde ve sokaklarda da gerekli çalışmaların yapıldığını vurgulayan muhtar Başarkan, “Mahallemizde inşaat sektörü oldukça hareketli. Yeni yaşam alanları beraberinde bazı sorunları getirdi. Fakat biz yetkili kurumlarla sağlıklı bir iletişim içindeyiz. Yol onarım çalışmaları başladı” dedi.

“AYRICA mahallemize yeni parklar ve sosyal tesisler de yapılacak” diye konuşan Başarkan, “Taleplerimizi karşılıksız bırakmayan yetkili mercilere ve bizden desteğini esirgemeyen mahalle halkıma teşekkür ediyorum ” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.