SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muhteşem ‘mini sirk’ bugün Torbalı’da

Bu haber 08 Nisan 2023 - 6:15 'de eklendi.

Arya Organizasyon farkıyla mini sirk, bugün çocuklarla buluşacak. Türkiye’nin en iyi gösteri sanatçılarının geleceği etkinlikte, sihirbaz gösterisi, jonglör gösterisi, balon şov ve maskotlu mini disco etkinlikleri gerçekleşecek.

ARYA Organizasyon farkıyla mini sirk, bugün çocuklarla buluşacak. Türkiye’nin en iyi gösteri sanatçılarının geleceği etkinlikte, sihirbaz gösterisi, jonglör gösterisi, balon şov ve maskotlu mini disco etkinlikleri gerçekleşecek. 3-12 yaş grubu çocuklara hitap edecek olan mini sirk bugün saat 14.00’da BKM’de olacak.

GİRİŞ ücreti kişi başı 70 lira olan gösteri için biletler Bosna Kahvecisi’nden ve BKM’de satışa sunuldu. Türkiye’nin en yetenekli gösteri sanatçılarının sahne alacağı gösteri için girişte de bilet alınabilecek.

ÇOCUKLARI MUHTEŞEM BİR ETKİNLİK BEKLİYOR

ÇOCUKLARI çok özel bir etkinliğin beklediğini ifade eden Arya Organizasyon sorumlularından Meltem Danış, “Mini sirk gösterimiz çocuklara ve velilerimize büyük bir eğlence vaat ediyor. Başta jonglör sanatçımız olmak üzere tüm ekibimiz profesyonel isimlerden oluşuyor.

ÇOCUKLARIN doyasıya eğleneceği, alkışların susmayacağı bir gün bizleri bekliyor. Tüm Torbalılıları bekliyoruz. Ayrıca bilgi için 0552 898 35 47 numaralı telefondan da bizlere ulaşılabilir” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.