SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muhtarların başkanı yeniden Atatekin Doğan oldu

Bu haber 24 Aralık 2021 - 1:23 'de eklendi.

Torbalı Muhtarlar Derneği, 5. Olağan Genel Kurultayı’nı gerçekleştirdi. Kurultayda tek aday olan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Atatekin Doğan bir kez daha başkan seçildi

TORBALI Muhtarlar Derneği, 5. Olağan Genel Kurultayı’nı gerçekleştirdi. Kurultayda tek aday olan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Atatekin Doğan bir kez daha dernek başkanı seçildi. Torbalı’da yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Doğan, Torbalı muhtarlar Derneği Başkanı seçilmesinin ardından kısa bir konuşma yaparak dernek üyelerine katılımları ve destekleri için teşekkür etti.

DOĞAN başkanlığındaki Torbalı Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Listesinde yer alan isimler Şemsettin Kanza, Veysel Yeşilyurt, Mehmet tanır, Sami Erkan şeklinde olurken, Denetleme Kurulu ise halit Bardak, Hüseyin Aktaş ve Bülent Ege isimlerinden oluştu.

2009 yılında kurulan derneğin kuruluşundan bu yana belli başlı kazanımlar elde ettiklerini vurgulayan Doğan, hala talep ettikleri bir takım özlük hakları noktasında mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. Başta muhtarlık ödenekleri ve muhtar maaşlarının yanı sıra yetki ve görevleri üzerine taleplerini yineleyen ve bu alanda mücadele edeceklerini ifade eden Doğan, kendilerinin Cumhurbaşkanı’nın mahalli temsilcileri olduklarını ve buna uygun muamele görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.