SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muhtar Refik Akgün’den 700 kişilik iftar yemeği

Bu haber 09 Nisan 2024 - 7:48 'de eklendi.

Gazi Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Refik Akgün, mahalle sakinlerinden 700 kişinin katıldığı iftar yemeği düzenledi.

KARAKUYU Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğinde, samimi sohbetlerin yanında oruç açmanın manevi hazzı hep birlikte yaşandı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Muhtar Refik Akgün, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun olarak yaşandığı bir aydır” diye konuştu.

AKGÜN, sözlerine şöyle devam etti; “Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde değerlendirilerek geçirilmesi bütün Müslümanların görevidir. Bu akşam dostlarımızla Ramazan ayının bizlere verdiği bereketi bizlere yansıması dileğiyle bir araya gelerek bu kapsamda iftarımızı yaptık. Bu geleneğimizi inşallah her yıl devam ettireceğiz, Allah ömür verirse bundan sonraki Ramazan aylarında da sürdürmek istiyoruz. Ben bu vesile ile iftar programımıza katılan bütün konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.