SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muhtar Kun’un aldığı TOGG büyük ilgi görüyor

Bu haber 24 Temmuz 2023 - 0:36 'de eklendi.

Türkiye’nin yerli aracı TOGG, teslimatları devam ediyor. Bu kapsamda Torbalı’ya da ilk teslimat yapıldı. Açıklanan kura takviminde, TOGG için başvuruda bulunan Bozköy Mahalle Muhtarı Bahadır Kun, sırası geldiği için başvurusunu aldı

ÖNCEKİ gün itibariyle sırası gelen Muhtar Kun, o dönem 890 bin lira olarak belirlenen aracı, 1 milyon 312 bin liraya teslim aldı. Gemlik rengi aracıyla Bozköy’e giriş yapan Muhtar Kun, yoğun ilgi ile karşılaştı.

ARACI deneyimleyen Muhtar Kun, ” Aracımız çok güzel. Ülkemize hayırlı olsun. Çok güzel bir araç yapmışlar. Gurur duyuyoruz. Ülkemize daha kaliteli şeyler yapacaklarına da inanıyoruz. İnşallah devamı gelir.” dedi.

VATANDAŞLARIN araca çok ilgi gösterdiğini anlatan Kun, “Çok fazla ilgi var. Torbalı’da ilk araç olması da ilgi çekmesini sağlıyor. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.