SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muhtar, Karakızlar’daki enerji sorununa son verdi

Bu haber 22 Eylül 2023 - 23:00 'de eklendi.

Karakızlar Muhtarı Niyazi Soytürk, bir sözünü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Toplam 35 milyon değerinde yatırımı mahalleye getiren Soytürk, 500 adet direk ve 6 adet 250 KW trafo ile Karakızlar’ın arazi elektrik hattını tamamladı.

YILLARDIR beklenen çalışmanın tamamlanması köy halkını memnun ederken, direklere enerji verilmesinin ardından yıllardır yaşanan sorun ise sona ermiş oldu. Açıklama yapan Muhtar Soytürk, “Allah emekleri boşa çıkarmaz. Şükürler olsun, bir sözümüzü daha gerçekleştirdik. Toplam 35 milyonluk yatırım 500 adet direk ve 6 adet 250 kw trafo ile Karakızlar arazi elektrik hattı çekilme işi bitmiştir” dedi.

BİRÇOK BÖLGEYE ENERJİ VERİLMEYE BAŞLANDI

KARAKIZLAR – Karakuyu yolu, İki Çeşmeler, Hacıman Kuyusu, Kocaalan, Karasuluk, Çayırlık, Söğütçük, Palamuttepe, Süpürgelik, Beşikkaya, Mezarlık, Eşmederesi, Bahçederesi ve Göletyolu mevkilerine enerji verilmiştir.

KÖYÜN ELEKTRİĞİ DAĞKIZILCA YERİNE, ARTIK KARAKUYU HATTINDAN ALINACAK

AYRICA yıllardır köyümüzün elektriği Dağkızılca’dan alınıyordu. Bundan sonra köyümüzün elektriği Karakuyu üzerinden yeni çekilen hattan almaya başladık. Köyümüze hayırlı olsun! Hattın çekimini yapan Veha Elektrik’in sahibi Özkan Aka ile ekibine, köyüm ve şahsım adına çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.