SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Muhtar Başarkan’dan vatandaşa önemli uyarı!

Bu haber 04 Ocak 2022 - 4:06 'de eklendi.

Muratbey Mahalle Muhtarı Ferit Başarkan, yaptığı açıklamada vatandaşlar önemli uyarıda bulundu.

MUHTAR Başarkan, e-devletten veya Nüfus Müdürlüğü’nden yeni adres beyanları yaptıktan sonra, vatandaşın bulunduğu mahalle muhtarlığına da uğraması gerektiğinin altını çizdi.

MURATBEY’Lİ Muhtar Ferit Başarkan, “Vatandaş, adres beyanını yaptıktan sonra ertesi gün, mutlaka bizlere uğrayıp TC Kimlik numarasını ve telefon numarasını bildirmesi gerekiyor.

AKSİ takdirde, muhtarlıklara gelen evrakları muhataplarına ulaştıramıyoruz. Hem evrak sahibi vatandaşın bizde telefonu hem de TC numarası olmuyor. Bu durumda vatandaşın nüfus müdürlüğü sistemine bakıldığında bizim mahallede oturduğunu görüyoruz, ancak kendisine ulaşabilecek bir irtibat bilgisi bulunmuyor.

HALKIMIZIN bunu dikkate almasını ve yeni adres beyanlarını yaptıktan sonra muhtarlıklara mutlaka uğraması gerektiğini söylemek isterim” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.