SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Müge Anlı, Torbalılı 70 yaşındaki Hamdi Kılıç’ı arıyor

Bu haber 18 Aralık 2020 - 9:10 'de eklendi.

Müge Anlı, Torbalılı Hamdi Kılıç’ı arıyor. Yaklaşık 1 aydır kendisinden haber alınamayan 70 yaşında olan Hamdi Kılıç’ın birlikte yaşadığı Sakine Akdeniz iddialara yanıt verdi.

FAİLİ meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE Anlı bu kez Torbalılı Hamdi Kılıç için seferber oldu. Yaklaşık 1 aydır kendisinden haber alınamayan 70 yaşında olan Hamdi Kılıç, eşinin ölümünden kısa süre sonra kayboldu.

24 KASIM 2020 tarihinden beri kayıp olan Hamdi Kılıç’ın 70 yaşında olduğu ve hanımını kaybettikten sonra Sakine Akdeniz adında bir kadınla yaşadığı ve tüm parası hep Sakine Hanım’ın hesabına geçirdiği iddia edildi.

URLA’DA yaşadığı evinden 23 gün önce kayıplara karışan Hamdi Kılıç’ın yakınları ise birlikte yaşadığı kişiden şüpheleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.